FITNESS SHOOT in de STUDIO 

Na het keiharde werken aan je lichaam is het nu tijd om het resultaat voor altijd en eeuwig mooi op de plaat te zetten!! Dat heb je dubbel en dwars verdiend! Hiervoor zijn krachtige poses en een speciale belichting van groot belang. En dan zijn we er nog niet, want daarna ga ik nog achter de schermen aan de slag met de foto’s. Dit noemen we retouching (nabewerking om de foto’s dat extra wow effect te geven).

Een fotoshoot wordt naar wens ingevuld. Neem contact op voor meer informatie.

crossfit vrouw
crossfit foto black and white
Fitness Fotograaf
fitness foto vrouw
Fitness Fotograaf

FITNESS SHOOT of CROSSFIT SHOOT in the GYM

Dit is een Fitness foto shoot in een sportschool setting. Dit kan in de sportschool of in een crossfit box zijn waar je zelf traint bijvoorbeeld. Het voordeel van een gymshoot is dat je gebruik kunt maken van de attributen en apparaten in de sportschool. Je kunt bijvoorbeeld met dumbbels voor de spiegel staan of een andere oefening uitvoeren zoals hiernaast of gewoon casual tegen een apparaat aan leunen. Wat ook mogelijk is, is dat ik je fotografeer terwijl je aan het trainen bent. Zie hieronder wat voorbeelden. 

 

crossfit fotografie Bri Fotografie
crossfit atleet
crossfit athlete Bri Fotografie

Binnenkort een Crossfit Event of een ander sportevent waar je een professionele foto reportage van wilt? Neem contact op voor meer informatie.

crossfit fotograaf
crossfit foto wod
crossfit fotografie
crossfit fotograaf
error: Content is protected !!