FITNESS SHOOT in de STUDIO 

Na het keiharde werken aan je lichaam is het nu tijd om het resultaat voor altijd en eeuwig mooi op de plaat te zetten!! Dat heb je dubbel en dwars verdiend! Hiervoor zijn krachtige poses en een speciale belichting van groot belang. En dan zijn we er nog niet, want daarna ga ik nog achter de schermen aan de slag met de foto’s. Dit noemen we retouching (nabewerking om de foto’s dat extra wow effect te geven).

Een fotoshoot wordt naar wens ingevuld. Neem contact op voor meer informatie.

fitness shoot vrouw
fitness shoot duo
fitness shoot Bri Fotografie
Fitness Fotograaf
crossfit box jump
fitness shoot Bri fotografie

Foto shoot in the GYM  of crossfitbox 

Ik kan je fotograferen in een bepaalde stoere pose waarin ik speel met licht en schaduw om je getrainde lichaam het mooist tot zijn recht te laten komen. Ik kan je ook fotograferen, terwijl je aan het trainen bent. Bij dit soort foto’s zie je meer de ‘kracht’ en ‘emotie’ in je gezicht. We bespreken samen wat het beste bij je past. Een combinatie is ook mogelijk. De prijs is afhankelijk van je wensen en hoeveel tijd daarvoor nodig is. Je kunt mij voor een uur boeken  (bij mij in studio), twee uur, halve dag of hele dag. Vanaf twee uur, kom ik ook op de lokatie die je graag wilt. 

crossfit athlete Bri Fotografie
crossfit atleet
crossfit atleet burpee

Binnenkort een Crossfit Event of een ander sportevent waar je een professionele foto reportage van wilt? Neem contact op voor meer informatie.

crossfit fotograaf
crossfit foto wod
crossfit foto man
crossfit fotograaf
error: Content is protected !!