ALGEMENE VOORWAARDEN  Bri Fotografie    

GEGEVENS
Bedrijfsnaam    : Bri Fotografie
Fotograaf: Brigitte de Quillettes
Websites:
www.bri-fotografie.nl                             
www.facebook.com/brifotografie
www.instagram.com/brifotografie
Email : bri01@planet.nl

ALGEMEEN
De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiele schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot.
De fotograaf behoud het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden aan te passen.
De fotograaf blijft ten allen tijde eigenaar van alle foto’s. Zie verder bij copyright.
Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Bri Fotografie. 

BETALING
De klant ontvangt na het maken van een afspraak voor een fotoshoot een mail met daarin de gemaakte afspraken en de factuur voor de fotoshoot. Pas na betaling ontvangt de klant de foto’s via wetransfer.

ANNULEREN
Annuleren van een fotoshoot kan tot maximaal 7 dagen voor aanvang. Daarna wordt 50% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht. Bij ziekte maken we uiteraard een nieuwe afspraak. Annuleren kan in het geval van ziekte tot 24 uur van te voren. Fotograaf kan de afspraak te allen tijde verzetten in verband met ziekte of overmacht.  Zij zal bij ziekte z.s.m. een nieuwe afspraak met u maken.

COPYRIGHT ofwel AUTEURSRECHT FOTO’S
Copyright is de Engels term voor auteursrecht. Dat is het exclusieve recht van de maker van een werk, om dat werk openbaar te maken of te verveelvoudigen.

 • Het auteursrecht berust ten alle tijden bij de fotograaf (Brigitte de Quillettes van Bri Fotografie)
 • Het is niet toegestaan foto’s van fotograaf, in welke vorm dan ook, aan te passen en deze aangepast foto’s op internet te plaatsen. De door fotograaf aangeleverde foto’s met watermerk mogen gedeeld worden op Social Media, graag met vermelding van Bri Fotografie.
 • Bij het leveren van de (digitale) foto’s heeft de particuliere klant recht tot reproductie slechts voor eigen gebruik.
 • Het is de klant niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media of op internet, tenzij hiervoor een licentie is afgegeven.
 • Het is niet toegestaan foto’s in te sturen naar fotowedstrijden zonder nadrukkelijke toestemming en voorwaarden van de fotograaf.
 • De klant geeft de fotograaf toestemming voor het gebruik van de gemaakte foto’s voor promotie doeleinden. Zoals, maar niet beperkt tot; blog, portfolio, social media, flyers, exposities, wedstrijden. De klant kan schriftelijk of per email vóór de fotoshoot aangeven hier bezwaar tegen te maken.
 • De klant mag de aangeleverde foto’s met watermerk voor privégebruik op social media plaatsen. Hierbij wordt het zeer op prijs gesteld als Bri Fotografie www.bri-fotografie.nl vermeld wordt.

PRIVACY & PUBLICATIE

Verwerking van de gemaakte foto’s

 • Foto’s worden intern door Brigitte de Quillettes geselecteerd en bewerkt.
 • Indien je een fotoproduct bestelt, wordt de gekozen foto naar de leverancier (drukker) gestuurd welke de foto verwerkt tot het eindproduct. In enkele gevallen worden ook je adresgegevens met deze partij gedeeld zodat het product rechtstreeks naar jouw adres opgestuurd kan worden.
  Voor de verwerking van deze producten worden de foto’s niet langer bewaard door de derde partij dan voor het opleveren nodig is.

Publicatie

 • Bri Fotografie mag de gemaakte foto’s gebruiken voor commerciële doeleinden. Zoals het publiceren op een blog, social media, het insturen van foto’s naar fotowedstrijden en in on en offline portfoliomateriaal. Hiermee stem je in op het moment dat je een opdracht aangaat met Bri Fotografie. Wil je niet dat de foto’s gebruikt worden dan dien je dit voor het aangaan van de opdracht per e-mail of schriftelijk te laten weten.
 • Foto’s mogen ook worden aangeleverd aan een derde partij indien dit nodig is voor het maken van reclame voor Bri Fotografie, denk hierbij aan kranten, tijdschriften of blogs van diverse partijen.
 • De gemaakte foto’s mogen onbeperkt gebruikt worden voor reclame doeleinden.
 • Je kunt aanvragen geen namen of plaatsen te gebruiken in de foto’s en in begeleidende teksten.
error: Content is protected !!