Mijn missie is dat je een ‘WOW’ gevoel krijgt bij het zien van het eindresultaat en dat je jezelf ook nog herkent in de foto.  Ik ben dan ook altijd nieuwsgierig naar de persoon achter de foto. We hebben van te voren telefonisch of face to face contact afhankelijk van de soort fotoshoot die je boekt. Jij weet dan ook gelijk wie Bri is en dat kan het al minder spannend maken. Het kan namelijk best spannend zijn om voor de camera te staan. Ik doe er dan ook alles aan om je op je gemak te stellen en help je met poseren. Want tja, ‘hoe ga je staan’, ‘waar laat je je handen’, ‘moet je lachen of juist niet’? 

De betaling is vooraf. Ik stuur je van tevoren een bevestiging van de gemaakte afspraken samen met de factuur.

Na of tijdens de shoot krijg je gelijk al wat foto’s te zien en kun je de mooiste foto’s uitkiezen die ik een standaard nabewerking geef. 
Heb je naast de standaard nabewerking speciale wensen voor het bewerken van de originele foto’s bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Voor de extra tijd die nodig is voor het retoucheren (naast de standaard bewerking) worden kosten in rekening gebracht. 

error: Content is protected !!