FITNESS SHOOT in de STUDIO

  • ….Je hebt afgelopen periode keihard getraind om je body in shape te krijgen…en nu ben je in topvorm……juist nu zou je wel een hele toffe foto van jezelf willen…..maar….een professionele fotoshoot? Dat heb je nog nooit gedaan….veel te eng…. hoe poseer je …om je bodyshape volledig tot zijn recht te laten komen…hoe kijk je….wat doe je met je handen….wat moet je wel aan of niet aan…pfffff……
  • …laten we babbelen over wat je wensen zijn en ik beloof je…al babbelend verdwijnen je twijfels of onzekerheden….en word je vanzelf enthousiast en vol vertrouwen en kun je niet meer wachten om een shoot samen te gaan doen….
  • Mijn missie is om je te laten genieten van de shoot….tijdens de fotoshoot neem ik je mee in mijn creatieve proces….ik laat je zien wat wel goed werkt en wat juist niet…..in no time sta je als ervaren fitness model te poseren alsof het niks is ….
  • En het leukste volgt dan…..je krijgt het eerste resultaat direct te zien….
  • En een belofte die ik steeds weer waar maak: “Ik ga door totdat we allebei blij zijn met het resultaat” en “Ik neem alle tijd om je op je gemak te stellen”….geen haast….

En na de fotoshoot ga ik achter de schermen aan de slag met ‘retouching the images’ tot foto’s waar jij zelf versteld van staat. Elke keer hoor ik weer : “ ben ik dat?….wow”…..

En dat blije gezicht, die trots …..daar doe ik het voor. Dat is mijn missie.

fitness shoot vrouw
fitness shoot duo
fitness shoot Bri Fotografie
Fitness Fotograaf
crossfit box jump
fitness shoot Bri fotografie

Foto shoot in the GYM  of crossfitbox 

Ik kan je fotograferen in een bepaalde stoere pose waarin ik speel met licht en schaduw om je getrainde lichaam het mooist tot zijn recht te laten komen. Ik kan je ook fotograferen, terwijl je aan het trainen bent. Bij dit soort foto’s zie je meer de ‘kracht’ en ‘emotie’ in je gezicht. We bespreken samen wat het beste bij je past. Een combinatie is ook mogelijk. De prijs is afhankelijk van je wensen en hoeveel tijd daarvoor nodig is. Je kunt mij voor een uur boeken  (bij mij in studio), twee uur, halve dag of hele dag. Vanaf twee uur, kom ik ook op de lokatie die je graag wilt. 

crossfit athlete Bri Fotografie
crossfit atleet
Fitness Fotograaf Mijnsheerenland

Binnenkort een Crossfit Event of een ander sportevent waar je een professionele foto reportage van wilt? Neem contact op voor meer informatie.

crossfit fotograaf
crossfit foto wod
crossfit foto man
crossfit fotograaf
error: Content is protected !!